Hege er i gang!

YourSTORY: Hege Olsen har nå startet opp med personlig trening etter å ha vunnet et års oppfølging hos meg på PT-studioet.

IMG_7082.JPG

Hun skal trene etter et fast opplegg her, og følges opp med kroppsanalysemålinger og kosthold. Treningene vil bestå av både styrke og kondisjon, med hovedvekt på styrke.
I tillegg er hun under utredning for lavt stoffskifte. Dette fordi hun i en årrekke har hatt veldig lav energi. Mye trøtt og sliten.

IMG_7079.JPG

Hennes mål er mer energi, vektreduksjon og økt styrke.
Hege har slitt med kneskader som tidligere aktiv fotballspiller. Både avrevet korsbånd på venstre side og forstrukket korsbånd på høyre. Her er det forventet operasjon etter hvert.

Kostholdet: Hun hadde i utgangspunktet startet litt med lavkarbo på egenhånd. Jeg har i tillegg sendt henne et kostholdsforslag som ikke er for strengt. Det tar utgangspunkt i en god balanse av næringsemnene der man kan «skeie» litt ut en gang i blant.

IMG_7081.JPG
Nå bare to uker etter oppstart med bare en trening i uken, ser vi allerede endring på tanitavekten. Hun har nå gått ned 3 kg. Kroppssammensetningen er i endring med redusering i fettprosent, og økning i muskelmasse!

En fantastisk fin start med relativt småe endringer!
Vi følger Hege videre på hennes endringsvei i denne bloggen ett helt år, følg oss gjerne!😊

Veien videre er i gang!💪🏻

Elin & Hege

TREN MED PT ELIN ONLINE HER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s