Å starte en endring….

Eller fortsette på Veien videre…..

Når man ønsker å gjøre en endring, så må man ta nye valg. Og det å ta nye valg kan være temmelig skummelt. Det gjorde jeg i 2014 da jeg valgte å si opp en god jobb, og starte egen bedrift. Det var ukjent og usikkert, og jeg visste ikke om jeg kom til å nå målet mitt. Og sånn er det med en livsstilsendring også. Vi vet jo ikke helt 100% om vi kommer til å lykkes.

athlete-body-cinder-track-4078

Det er lett å holde tilbake,  ha en fot litt innenfor komfortsonen, i det gamle og kjente. Men det er ikke der man får nye resultater. Det er heller ikke der man egentlig har det best, når man har behov for en endring.  Jeg safet i oppstarten av PT-Studioet, med å ha en annen jobb i tillegg. Og selvsagt var dette klokt økonomisk. Men hvis man safer med en livsstilsendring, og inntar det gamle kostholdet litt i tillegg, så vil man neppe få nye resultater. Og jeg oppdaget ganske fort at jeg ikke klarte å holde et godt nok fokus på min nye jobb, når jeg måtte sjonglere mellom to. Det er viktig å holde et stort fokus på det man ønsker å gjøre, og gå all in!
For meg var det ikke noe alternativ å ikke klare å bygge opp bedriften. (Så må man også være villig til å endre strategi underveis, hvis den første ikke er bra nok).

Og sånn kan man tenke ved en livsstilsendring også. Vil man dette nok, så er det ikke noe annet alternativ. Man vet at man vil trives med sin nye kropp (bedrift), og at helsen vil ha så godt av det. Da er det virkelig verdt fokuset og tiden det tar.

IMG_7036

HVORDAN STARTER MAN?
Lag en god plan, sett av nok tid og stort fokus. Planen skal utføres hver eneste dag, uansett om stegene er bittesmå.

Kvitt deg med noen dårlige «vaner»,  og ta gode, bevisste og bestemte valg hver eneste dag! Vær bevisst på fallgruvene, når kommer søtsuget? Hva trigger det osv. Hva funket ikke sist, og hva vil funke bedre? Bevisste tanker gir nye resultater, uansett hvor stort mål man har!

JEG HEIER PÅ DEG! ❤

Les også: Sitter du inne med uforløst potensiale? Angrer du på et valg du ikke tok, eller tørr du ikke helt satse?

PT Elin

TREN MED MEG I PTE-KLUBBEN ONLINE!
Få tilsendt 30 minutters videoer som er satt i et system og en rekkefølge som sikrer deg skadefri og sikker trening!

FØLG YOUTUBEKANALEN: PT ELIN – LIVET SKJER OG VEIEN VIDERE HER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s