PT-STUDIO´s, et trygt fristed!

PT ElinPT-STUDIOET skal være et fristed for alle som ønsker å fremme sin helse på en god og sunn måte. Et sted der man blir sett og respektert for den man er, og ut fra sitt ståsted. På PT-STUDIOET fremmes en god mental og fysisk helse.

Her kan du velge PT-trening helt uforstyrret, kurs eller smallgroups timer. Det er aldri store grupper på timene, og personlig trening foregår helt uten andre tilstede. Jeg har valgt å stenge PTE-klubben når den er full. Slik ivaretar jeg alle kundene, og det blir aldri slik at man risikerer å ikke få plass.

img_5896

Jeg er ikke verdens sterkeste Personlige trener, men det har heller aldri vært målet mitt. Jeg er sterk nok, sterkere enn hverdagen min og jeg er trygg på jobben min, selv om jeg aldri blir utlært. Jeg har hatt min del av utfordringer, men dette ser jeg på som gode erfaringer.

Jeg har etter hvert fått en god porsjon viktig lærdom som jeg virkelig ønsker å dele med mine kunder. Også har jeg selvsagt min faglige kompetanse i ryggen.

FAGKOMPETANSEN:
PERSONLIG TRENERUTDANNING FRA 2007. NLP COACHING FRA INDIA I 2011. BODYPUMP UTDANNING FRA LESMILLS I 2006. POWERYOGAKURS I STOCKHOLM. CATSLIDEKURS FRA 2010 0G 2012. KETTLEBELLS FRA AFPT I 2013, Prosjektledelse og administrasjon og ledelse fra 2013/14 OG KOSTHOLDSKURS FRA AFPT I 2013. DU KAN SE HELE FAGKOMPETANSEN HER.

Har du lyst til å ta nye valg for helsen din? Har du lyst til å teste ut personlig trening?

Ta kontakt på mail til elinstenersen@hotmail.com

Eller se hjemmesiden: http://www.ptelin.com

Tviler du på deg selv? Få min miniguide til mentale verktøy.

HELSEN DIN ER VERDT DET! ❤

LES OM HEGE SIN START HER!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s