MySTORY del 5 – Ups and downs….

Evaluering av det som har vært er alltid bra, og alle opplever ups and downs både i livet og ved en livsstilsendring. Store eller småe utfordringer, merkbare for andre eller ikke.

dsc_0061_kettlebells

Når man driver sin egen lille bedrift merker man alle ups and downs til tider ganske godt. Og i min bransje er det alltid rolige og travle tider i de forskjellige årstidene.

Jeg har erfart så utrolig mye i disse årene som grunder (fra 2014), og læringskurven har virkelig vært bratt til tider.

På mine livsstilskurs bruker jeg å anbefale:

  • Min 80/20-regel:  80% av fokuset framover og 20 bakover for å evaluere. Det er alltid framover vi skal, og det er kun framtiden vi kan endre!
    Men det er nyttig å evaluere det som har vært. Se tilbake på året som gikk, hva som kunne vært gjort annerledes, og hvordan jeg kan justere på ting i det nye året.

Jeg har hatt veldig mange ideer og baller i luften samtidig på PT-STUDIO´s. Jeg har hatt mange forskjellige prosjekter på gang. Det har vært brukt mye tid og krefter på mye forskjellig på samme tid. Noe av dette har kostet mer enn det smakte. Det er alltid godt å ha flere bein å stå på, men ikke for mange. Så nå har jeg bestemt meg for å ta ned noen av disse ballene som jeg har sjonglert med. De som har vært minst nyttige for PT-STUDIOET sin vekst og framgang.

Dette ser jeg skjer ofte ved en livsstilsendring også. Mange forskjellige baller i luften: en dag går vi på lavkarbo, den andre på en annen diett. Ser vi ikke resultater med en gang, så endrer vi den tredje dagen. Kanskje spiser vi ingenting, da MÅ jo vekten gå ned?! Dette kan være veldig uheldig for forbrenningen over tid.

  • Ha fokus på det som virkelig gir deg resultater. Det som er viktigst for deg, og som varer over tid. Ta bort det som er bullshit, eller som bare tapper energi. Spiss fokuset nøyaktig på det du ønsker deg; ønsker du deg en sterkere kropp? Ha fokus på det! Ønsker du å gå ned i vekt? Ha fokus på det! Ønsker du å styrke utsatt muskulatur? Ha fokus på nettopp det! Ønsker du å lære å løpe? Ha fokus på det! 

treningsbilde elin_1513

JEG har spisset fokuset mitt enda mer i det nye året. Landet noen av ballene, og lagt noen bort, i alle for for en stund. Jeg har bestemt meg for å ha hovedfokus på færre ting av gangen.

Finn din egen vei.
Vi må tenke mer individuelt, uten å bare følge strømmen. Vi trenger ikke å sulte oss ned i vekt, og vi trenger ikke å leve innenfor A4-livet hvis det ikke passer for oss. Det er helt greit å gå egne veier. Ikke lev livet til noen andre, ikke sammenlign dine dårlige sider med noen andres beste.  Lev ditt eget liv i tråd med dine behov<3

  • Selv om man opplever ups and downs på veien videre, så ha fokus på hovedmålet.
  • Lag deg delmål.
  • Vær forberedt på at det i perioder stopper litt opp.
  • Stol på prosessen og gled deg på veien.
  • ENDRING ER GØY!

PT Elin

La veien videre være spennende, lærerik, morsom og utviklende.

Gled deg på veien, veien videre til noe bra ❤

HELSEN DIN ER VERDT DET, IKKE SANT?

pushup bilde_1573

Se alle PAKKETILBUD HER

TREN MED MEG ONLINE: Kettlebellstreninger finner du i PTE-KLUBBEN ONLINE.

FØLG YOUTUBEKANALEN: PT ELIN – LIVET SKJER OG VEIEN VIDERE HER.

http://www.ptelin.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s