Lar du andre påvirke deg ….?

Går du i de samme gamle sporene innenfor komfortsonen, eller hiver du deg med på den ene dietten etter den andre?

Trener du med de samme vektene og øvelsene år ut og år inn?

adventure-casual-cheerful-541518

QUICKFIX KOSTHOLDET:
Det finnes utallige «drømmekurer» eller quickfix som skal gi deg raske resultater, og det dukker stadig opp nye populærdietter, som lover gull og grønne skoger.  

Mange hopper på en dyr ekstremdiett de strengt talt ikke trenger, og som de faktisk ikke heller vet hva den inneholder. Og dette bare fordi «alle andre» gjør det.
Og mange trener altfor mye, eller trener med det samme treningsprogrammet år etter år uten framgang. 

SPIS MINDRE, TREN MER?
Dette har mange helt sikkert hørt mange ganger. Men det er ikke alltid riktig. Hvis man spiser for lite, og trener for mye, da vil heller ikke resultatene komme.

Det er viktig å gi kroppen tid til å endre seg. Det er viktig å gi kroppen nok påfyll og nok restitusjon for å få resultater.
Og hvis man ønsker seg varige resultater, så må man øke forbrenningen, og ikke redusere den. Ekstremdietter vil på sikt sette ned forbrenningen.

TRENINGEN:
Kule, fancy øvelser ser råe ut, men de er ikke nødvendigvis gode for alle. Noen av disse kan ha svært stor skaderisiko. En overbelastning eller skade kan ta uker og måneder å reparere, og det er ikke øvelsen verdt. 

Det er lett å kopiere naboen når man er på trening, men husk på at de samme vektene eller den kule øvelsen, ikke nødvendigvis passer for alle.

Tren ut fra dine utfordringer, dine plager, svakheter og behov.

  • Dette er også en av grunnene til at jeg ønsket å starte opp PT-STUDIOET i 2014. Jeg ønsker at alle skal få trygg oppfølging når de trener. Til og med om man ønsker å trene for seg selv, så skal det være mulig å få veiledning eller et tilpasset program.
  • Derfor har jeg i PTE-KLUBBEN også nå satt inn egentreningstid, i tillegg til gruppetimene, der alle kundene får et eget treningsprogram med anbefalte vekter som er tilpasset dem. 

Jeg har tidligere i min trenerkarriere hørt andre gi råd som «Du trenger ikke å trene ryggen din», og jeg har sett unge sterke gutter som har trent med feil teknikk og samtidig tunge vekter.

Dette er krise!

Det er så lett å trene på seg skader, du kjenner det ikke nødvendigvis med en gang når du er varm, men i etterkant, eller over tid med feil belastning mange nok ganger. Og selvsagt trenger vi alle å trene ryggen! Hele kroppen trenger balansert trening!

Vi trenger trening som er tilpasset hver enkelt av oss.

KROPPSHYSTERIET:

  • Jeg har sett unge, flotte jenter og gutter som ikke har fått ut sitt potensiale. Bare fordi de var usikre når andre var tilstede. Eller fordi de slet med sosial angst, fordi noen hadde kommet med en negativ kommentar.

Sideplanke

De ga opp drømmen sin! De lot andre hindre dem. De torde ikke å gripe muligheten. 

Jeg har dessverre også sett flotte slanke jenter som ikke var fornøyde med kroppen sin, som startet på en dårlig diett. Selv om de ikke trengte det! Som sultet seg, fordi de aldri var fornøyde. Jeg har møtt jenter som har slitt med spiseforstyrrelser og dårlig selvbilde.

Dette er bare så trist.

Det de burde sett i speilet var en vanvittig flott og sterk person! ❤  

  • Så med alle disse erfaringene i sekken ønsker jeg å hjelpe andre til å ta gode valg for helsen sin. Til å trene rett, til å spise godt og balansert for å øke forbrenningen, og til å bli den beste versjonen av seg selv!

PT Elin

Skjønnhet, helse og styrke kommer først og fremst innenfra! ❤

Det er selvsagt bra å la andre påvirke deg, hvis det er i tråd med dine ønsker, og på en positiv måte. Men lytt til magefølelsen. Den vil fortelle deg om dette er bra eller ikke. Du vet alltid best hva du virkelig trenger, ta gode valg for helsen din! ❤

TREN MED MEG ONLINE, få tilsendt online treningsvideoer, treningsprogram i pdf-fil, e-bøker, onlineforedrag eller onlinekurs:
ONLINE MED PT ELIN

PTE-KLUBBEN ser du HER

http://www.ptelin.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s