MySTORY – forhistorien

LIVET SKJER MENS DU PLANLEGGER NOE HELT ANNET.

Søndag 2. Desember 2018:
Jeg våknet opp med masse nye ideer i hodet som bare måtte ut på papiret!  Mer energisk enn på lenge.

Og egentlig var ideene ikke så nye, de har vært der lenge. Egentlig helt siden jeg startet PT-STUDIOET mitt i 2014. Men det har skjedd så mye i privatlivet, at det har vært mer enn nok å ta tak i. Og noen ganger lurer jeg på hvordan vi enda står oppreist.

Men nå kjente jeg at tiden var inne for å ta steget videre. Jeg våknet sterkere enn noen sinne!

LIVET SKJER MENS DU PLANLEGGER NOE HELT ANNET.

Underveis i mine nå 5 år som grunder med eget PT-STUDIO, så har jeg hele tiden hatt fokus på en helhetlig helse. Ikke bare fysisk trening og helse, men å fremme mental helse og bevissthet. Fronte gode helsevalg og ta vare på seg selv.

Så har vi alle en historie.

De fleste opplever utfordringer i livet, og alles historier skal tas hensyn til under et treningsopplegg, det er kjempeviktig i jobben min som personlig trener! Selv om man opplever uforutsette ting underveis, så er en plan viktig for å nå et nytt mål. Har man en plan vil det være lettere å holde seg til den også hvis livet stormer.

Så har også jeg og min familie hatt noen ekstreme utfordringer de senere årene. Samtidig som jeg har jobbet hardt på å opparbeide studioet mitt, som virkelig har vært en fulldøgnsjobb til tider, så har det også vært personlige utfordringer. Jeg startet opp PT-STUDIO´s i 2014, og veien har vært både givende og utfordrende.

De personlige utfordringene våre har dessverre vært harde, de har vært både traumatiske, voldelige og triste. Det har vært tap av venner, alvorlig sykdom, mobbing, trakassering, utestengning, baksnakking og sverting,

Jeg har aldri vært noen pågående person. Jeg har aldri brukt spisse albuer. Men det gir ikke noen andre lov til å tråkke på meg eller håne meg. Det har jeg også dessverre opplevd etter at jeg startet opp for meg selv.

Jeg lar meg aldri kneble av motgang , tvert imot! Jeg tar alltid kampene jeg må, de som gjelder meg eller min familie. Og motgang gjør meg ti tusen ganger sterkere! Og klokere! La det bare være sagt med en gang, jeg er ingen stakkarslig dame selv om jeg ikke er den som roper høyest!
Så når jeg nå føler at vi har kommet et steg videre i utfordringene, selv om ikke alt er over enda, så ønsker jeg å lære av dem. Og jeg ønsker å bruke dem til å hjelpe andre. Jeg ønsker å formidle at ingen trenger å stå alene i vanskelige situasjoner eller stå i dem i det hele tatt.

Vi har alle alltid et valg! ❤

Jeg har kjent på kroppen hva utfordringer gjør med både den mentale og den fysiske helsen. Hva den kan trigge av trøstespising, dårlig søvn, bekymringer, stress, dårlig forbrenning, vondter i magen og kroppen, og sykdom. Dette må vi også være bevisste på i livene våre! Vær bevisst på at du alltid har et valg, da kommer du også langt. Og tenk også gjennom hva helsen din er verdt av tid og fokus. Den er verdt utrolig mye ikke sant? 😉