Har du satt deg et bevisst helsemål?

Det er kanskje ikke alltid så lett å være bevisst på det spesifikke målet man har. Kanskje har man ikke tenkt nøye nok gjennom hva det egentlig er. Kanskje har man bare tenkt at man ønsker å gjøre en endring, men ikke helt nøyaktig hva den endringer skal bestå av.

Hvis MÅLET ikke er spesifikt nok, er det lett å vandre litt uten mål og mening fra det ene opplegget til det andre. Da er det enda vanskeligere å nå nettopp målet.

TRENGER DU EN SAMTALEPARNER OM HELSEN DIN?
Jeg ønsker å være din personlige trener på alle nivåer med helsen din. En samtalepartner, en som kan rydde opp i stresstanker og usikkerhet. En som gir deg MOT og TRYGGHET til å tro på deg selv når det butter i mot helsemessig, eller når planen er vanskelig å følge. En som kan hjelpe deg til å sette dine egne ord på hva målet skal inneholde, og hjelpe deg å lage en god plan.
En som hjelper deg til å sette ord på hva du virkelig ØNSKER deg av helsemessige RESULTATER. Når målet ser uoppnåelig ut så ønsker jeg å være der med STØTTE og OPPMUNTRING og TRENINGSGLEDE.

Photo by Simon Migaj on Pexels.com

Fordi alle kan få den helsen de ønsker seg! PUNKTUM.

Mitt lille PT-studio skal være din friplass, din klippe, din TRENINGSGLEDEPLASS der du kan få utvikle deg i takt med dine behov og målsettinger. En plass du TRIVES med dine treninger og målsettinger. Der du trener UFORSTYRRET og TRYGT!

Det å sette seg et mål er viktig, og DELMÅL er kanskje enda viktigere. For da er det lettere å følge planen og se resultater underveis. Det blir lettere å holde i gang, uten at målet føles for stort, for vanskelig eller for langt framme. 

Så sett deg et nytt mål i dag! Og send det gjerne til meg!

Spørsmål eller tanker rundt målsetting?
Ta kontakt på mail: elinstenersen@hotmail.com

Eller se hjemmesiden

http://www.ptelin.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s