YourSTORY: Hege Olsen del 4 – ferietid!

Hege har nå vært i Seattle i USA i 18 dager, og møtt masse flotte slektninger.

Før hun tok ferie tok vi en veiing, og Hege var bevisst på at hun skulle ta gode valg også i ferien sin. Hun var også bevisst på at det kunne bli utfordringer. Men tenkte at ferietid er en god anledning og bedre tid til å tenke på seg selv og sine behov. Hun ville være bevisst på å spise vanlig mat før eventuelle utskeielser. Hun fikk også tilsendt hjemmetreningsprogram.

IMG_9171

I USA bodde hun hos slektninger som var gode verter, de feiret 4. juli, koste seg med masse gode og fine opplevelser.

AKTIVITET:
Det ble mye gåing og endel svømming. Hun svømte blant annet i en fantastisk varmekilde, som riktignok luktet råtne egg men var utrolig herlig! Dette var Sol duc hot springs i Olympic national park! 🙂

KOSTHOLDET:
Maten der bestod av vanlig mat, men ikke noe spesielt lavt på verken fett eller karbohydrater. Hege ønsket ikke å stresse for mye med maten, men heller fokusere på menneskene og opplevelsene mens hun var der.

Hun måtte selvsagt også innrette seg noe etter de hun bodde hos, og ønsket bare å la dem være verter. Hun ville nyte både oppholdet, tilværelsen og maten med god samvittighet. Hun tenkte likevel litt på sammensetningen i måltidene mellom karbohydrater, fett og proteiner.

Lunsjen og frokosten der var veldig annerledes enn vi er vant til her i Norge. Det kunne være wienerbrød til frokost og pannekaker med sirup. Her prøvde Hege å velge det beste alternativet så godt som bare mulig.

IMG_9172

Energinivået i ferien føltes bra, trivselen var på topp, og stressnivået var lavt, noe som jo også er kjempeviktig for hele vår kropp og sjel, og ikke minst for forbrenningen og næringsopptaket.

Det ble 3-4 måltider per dag, og behovet for å skeie ut var lite.

Hun kjøpte seg også en fin kjole der. Noe som hun ikke har gjort på mange år, da hun ikke tidligere har følt seg komfortabel i kjole. 

Onsdag 24. juli 2019, var hun tilbake på PT-STUDIO`s hos meg, og var meget spent på sin kroppsanalysemåling etter ferien.

IMG_9178.JPG

Resultat: Minus 3 kg etter ferien, minus 3% ned i fettprosent og opp i muskelmasse!

Totalt resultat fra oppstarten 4. februar og til i dag: Minus 14,1 kg!!!!!

Dette er helt rått, tommel opp for Hege sin reise så langt!!! 🙂 🙂 

 

www,ptelin.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s