Vi har alltid et valg!

Vi har ALLE alltid et VALG! ❤

Jeg har kjent på kroppen hva utfordringer gjør med både den mentale og den fysiske helsen. Hva den kan trigge av trøstespising, dårlig søvn, bekymringer, stress, dårlig forbrenning, vondter i magen og kroppen, og sykdom.

alone-back-view-blonde-247195

  • Livet skjer mens vi planlegger noe helt annet, for de aller fleste! Og det er dette som oftest skaper dårlig stress i kroppen. Vi kjører på autopilot og skal klare alt. Vi skal være sterke for familien, for kollegaene, for mannen/kona, vi skal være flinke, vi skal takle alt. Vi har ikke noe annet valg, vi er fastlåst i vår egen situasjon, vårt eget liv. Vi kommer ikke i fra!?
  • Det føles som et nederlag å ramle, og bremse, eller snu. Det har jeg også kjent på kroppen selv. Når vanskelige hendelser på privatlivet gjorde av søvnen og konsentrasjonen ble dårlig. Da hadde jeg ingenting på jobb å gjøre. Men for et nederlag det var, og gå hjem. Jeg klarte ikke jobben min! Men det var det jeg trengte, og heldigvis fikk jeg forståelse. Jeg trengte ro, for å få klarnet tankene, få oversikt over situasjonen, og finne ut hva jeg skulle gjøre videre. Neste dag var jeg back in business, og ingen skade skjedd.
  • Kroppen reagerer til slutt. Så hva hvis man ikke lytter til sin indre stemme da, og bare kjører på. Før eller senere vil reaksjonene komme. I min situasjon så kom det både utmattelse og tårer. Og tårene bare presset seg på. De måtte bare ut, i flere timer. Og det var vondt, men det gikk over. Dagen etterpå føltes det bedre i kroppen. Det var faktisk det som skulle til der og da.

Kanskje trenger vi oftere å stoppe opp, sette på bremsen, lytte mer til kroppen vår? Ta enda bedre vare på helsen? Stopp opp av og til, og ta nye og bedre valg. Det er så utrolig viktig! 

Viktig for  trivsel, viktig for helsen. Viktig for livet ❤

PT Elin

Takk for at du følger bloggen!

Se hjemmesiden: http://www.ptelin.com

FÅ MIN MINIGUIDE TIL MENTALE VERKTØY!

Uforløste potensiale?

En kommentar om “Vi har alltid et valg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s