Er DU på rett vei?

Mye kan planlegges, men ikke alt. Livet skjer også akkurat her og nå, mens vi planlegger det. Det vi kan gjøre, er å ta enda bedre valg, når vi er bevisste på vår egen styrke.

Alle møter vi motgang, en eller annen gang i livet. Og vi takler ofte motgangen på ulikt vis, mange med tidligere erfaringer i sekken.

Treningsbilde PT

Mange av oss havner ofte i gamle mønster, og tar dermed valg som kanskje ikke er hensiktsmessige for oss lengre. Dette gjelder ofte våre helsevalg. Vi tar de samme valgene gang på gang, uten at de får oss nærmere målet.

Vi kan alltid starte på nytt, med blanke ark! Vi må bare vite hvordan.

Men hvordan vet vi  det? Hvis dagene bare går av seg selv, og man til slutt bare føler at man ikke kan stoppe opp, eller ta nye valg. Gassen har hengt seg opp. Vi klarer ikke å bremse og tenke nytt….

Hva er det som gjør at vi går i gamle mønster? En ting er vaner, de gamle, dype sporene i hjernen er allerede lagret. Men hvorfor fortsetter vi på samme vei hvis vi egentlig vet at de ikke er gode for oss lengre? Hvorfor sitter vi for lenge i sofaen, når vi vet at kroppen hadde hatt det bedre etter en liten luftetur i skog og mark?

Det handler ofte om at vi er innenfor komfortsonen, vi vet hva som venter oss, vi vet hvordan vi føler oss, og vi vet at her er det behagelig og trygt. Vi gruer oss kanskje til nye ukjente utfordringer, eller utfordringer som krever energi.

Vi forteller underbevisstheten at hvis vi starter med å bruke kroppen så vil det bli tungt. Pulsen vil øke, kanskje føles det utmattende, vondt, kjedelig, vanskelig? Hvis dette er tankene, så vil det også bli resultatet. Husk at de gamle vanene ble en gang lært inn, og det kan de nye absolutt også gjøre!

Vi kan lage nye vaner hele livet!

Hvilke gamle vaner holder deg tilbake? Hvilke er ikke er bra for deg lengre? Er det overspising på kvelden før du legger deg? Er det de nedtrykkende tankene du har om deg selv? Forskyver du starten på en sunnere livsstil framfor deg hver eneste uke, år etter år?

Underbevisstheten tror på det den blir fortalt. Så for å endre gamle dårlige vaner, må vi starte med å tenke nye tanker. Evaluer det som har vært, bli bevisste på hvilke mønster man tidligere har gått i som ikke har gitt noen resultater.

Vi må lagre nye spor i hjernen.

Vi må si til underbevisstheten at den turen vil få oss til å føle oss vel! At den motstanden i styrkeøkten på PT-STUDIO´s vil gjøre oss sterkere, 😉 den vil få oss til å føle oss mer energifull og glad. Det kan føles litt tungt i starten, men absolutt ikke utmattende. Du bestemmer vektene helt selv! Og når du da har bestemt deg, satt av en fast dag til aktivitet og trening, uansett mye eller lite, så er du klar!

Vi må ta det første viktige steget, vi må tørre å gjøre! ❤
Vi har alltid mye mer styrke i oss enn vi selv tror! 

Hvor mye tid er helsen din egentlig verdt, og hvor er den på vei akkurat nå? 

http://www.ptelin.com

TREN MED MEG ONLINE, få tilsendt treningsvideoer, treningsprogram i pdf-fil, e-bøker, online foredrag eller kurs:
ONLINE MED PT ELIN!

MySTORY del 3 leser du her.

FØLG YOUTUBEKANALEN: PT ELIN – LIVET SKJER OG VEIEN VIDERE! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s