Uforløst potensiale..?

De fleste av oss har mye uforløst potensiale i oss. Kanskje vet vi det ikke selv, kanskje tørr vi ikke å ta frem de egenskapene vi vet vi har. Og kanskje har vi ikke stor nok tro på at vi skal lykkes?

Studier viser dessverre at en altfor stor del av befolkningen lever et liv som ikke er tilfredsstillende nok, og ca. 80% av alle målsettinger blir aldri oppnådd!

Kanskje tørr vi ikke helt å satse. Vi ønsker oss noe mer, om det er nye opplevelser eller en ny tilværelse, mer energi, bedre helse og glede i hverdagen. Men vi tørr ikke helt å gå nye ukjente veier?

dawn-dusk-exercise-347134

Kanskje sitter vi år etter år og teller på knappene, og ikke tørr å ta vanskelige valg eller følge hårete drømmer. Kanskje tenker vi for mye på hva andre mener? Ofte lager vi for mange stengsler for oss selv kun med våre tanker og redsler. Vi holder oss innenfor komfortsonen, selv om den ikke er bra for oss lengre.

Uansett store eller små mål, så er de viktige for livskvaliteten vår, og for veien vår videre i livet.

Om man ikke lykkes ved første forsøk, så kommer det alltid nye muligheter. Dessuten så lærer man også av de tingene man ikke får til, man får nye erfaringer. Det er ingen som er født ferdig utlært, og man lærer gjennom hele livet.

Mange føler dessverre et altfor stort nederlag om de ikke oppnår målet sitt, kanskje får man til og med behov for å skylde på andre, eller på omstendighetene?

Men ikke se på det som et nederlag, se på det som en god erfaring. Ikke skyld på omstendighetene, det får deg ikke framover, det er ikke utviklende. Ta ansvar for dine egne handlinger, det vil gi deg en enorm personlig vekst.

IMG_7148.JPG

Det man øver på blir man bedre i. Og husk at man oppnår noe også ved mislykkede forsøk. Nye opplevelser, ny lærdom og erfaringer, og man utvikler seg på det personlige plan hele livet.

SETT DEG ET MÅL:
Tenk gjennom om målet er viktig nok for deg til å starte opp. Vær bevisst på tiden du har til rådighet og hvilken kapasitet du har til å holde fokus på dette målet.

Kartlegg dine behov, gjerne sammen med en trener, og lag deg en plan. Bestem deg så for å lykkes! Gjør du ikke det, er det egentlig ingen stor vits i å starte. Har du ikke bestemt deg, vil du også holde igjen.
Hvis du har tenkt på det lenge, og ikke fått det ut av hodet. Da er tiden inne nå! 

adult-athletic-beautiful-1112633

Go all in!

Så er det helt greit å oppleve nederlag underveis, uten dem vil du aldri få fram ditt rette potensiale. La nederlagene gjøre deg sterkere, gjøre deg enda mer «kamplysten». La nederlagene lære deg å finne nye veier og nye løsninger.

Det finnes alltid nye muligheter, og nye valg. Det er DU som har nøkkelen til ditt potensiale. Og det handler aldri om at alt skal være perfekt. Det handler bare om å leve ut den beste versjonen av deg selv. Det handler kanskje om å ikke begrense tankegangen sin?

Uforløst potensiale kan handle om å bare tørre å gjøre noe man har grudd seg til lenge? Prøve noe nytt? Tråkke en ny sti som bare du vet om? Det kan være hverdagslige utfordringer, som kanskje er småe for andre, men store for deg? Og som vil øke livskvaliteten betraktelig for deg.

PT Elin

Bruk tiden, ta steg for steg, stol på prosessen, og evaluer underveis – hvor langt er du kommet? Hva er neste steg, nyt at du er underveis, og gled deg på veien. Kjenn på gleden av at du er på vei til noe som er bra for deg og helsen din! ❤

Du angrer aldri på en sjanse du har tatt, men kanskje angrer man på den man aldri tok?

Tren med meg online, få tilsendt treningsvideoer, pdf-filer, e-bøker, kurs eller onlineforedrag:
ONLINE MED PT ELIN!

MySTORY  del 2 leser du her. 

FØLG YOUTUBEKANALEN: PT ELIN – LIVET SKJER OG VEIEN VIDERE! 

Se alle tilbudene på: http://www.ptelin.com

En kommentar om “Uforløst potensiale..?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s